Helme: Kranichi tegevuse kohta annavad hinnangu uurimisasutused

BNS

Heiki Kranich. Foto: Arvo Tarmula
Heiki Kranich. Foto: Arvo Tarmula

Rahandusminister Martin Helme kohtus täna Eesti Loto juhatuse ja nõukoguga, et saada ülevaade riigiettevõtte kunagise juhi ja praeguse riigikogu liikme Heiki Kranichi tegevusest Eesti Loto jaoks ruumide leidmisel ning rendilepingu sõlmimisel.

„Eesti Loto tänane juhtkond andis ülevaate tollal toimunu kohta ning selle põhjal saan öelda, et erikontrolli läbiviimine seda infot oluliselt ei täiendaks. Seega ei pea ma hetkel mõistlikuks erikontrolli algatamist,” ütles Helme pressiteate vahendusel.

„Seda, kas tehinguni jõuti kellegi ebaseadusliku tegevuse tulemusena, peavad selgitama uurimisasutused. Eesti Loto juhtkond teeb nendega igakülgset koostööd,” lisas ta.

„Hea meel on tõdeda, et Eesti Loto ei ole antud üürilepinguga seoses kandnud majanduslikku kahju,” tõdes minister.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kõike
4 aastat tagasi

Peab siis uurima, reformierakonnas peab kõiki uurima ja endisi ka!