0

Pääste: Ingkülas põles kulu

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna veidi enne kella kahte sai häirekeskus teate maastikupõlengust Riguldi-Linnamäe tee ääres.

Talu kõrval lõkkeplatsil oli süttinud kulu ja tuli levis umbes sajale ruutmeetrile. Haapsalu operatiivkorrapidaja Andrus Eltmaa sõnul oli alguses kahtlus, et tuli võis saada alguse lõkkest, kuid kõrval oleva talu elanikud kinnitasid, et lõket tehti seal viimati jaanipäeval. Eltmaa sõnul võis põleng alguse saada ka klaasikillust.

Haapsalu komando päästjad kustutasid põlengu kella poole kolme paiku.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz