Bussigraafikud muutuvad lähiajal mõistlikumaks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mitu liinibussi hakkab ületulevast nädalast jälle sõitma raudteejaama asemel Holmi peatusse Haapsalu tagalinnas. Foto Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus saatis sel nädalal Põhja-Eesti ühistranspordikeskusele uue bussigraafiku kohta tosin muudatusettepanekut.

Põhja-Eesti ühistranspordikeskuse juhi Vello Jõgisoo sõnul on vedaja ehk M.K. Reis-X muudatustega nõustunud ja nüüd oodatakse omavalitsuste kinnitusi. Kui need on saadud, võivad bussid uue graafiku järgi sõitma hakata ületulevast nädalast, 23. juulil. Jõgisoo lubas muudatustest rahvast teavitada.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
läänemaalane
5 aastat tagasi

Loodetavasti on linnavalitsus endale selgeks teinud, et inimesed soovivad hommikul 8.ks tagalinna tööle jõuda ja kella 17-st ja osa kella 20-st ka koju tagasi saada. Laines ja Rehab.keskuses lõpeb paljude tööpäev kell 20.00. Samuti tuleks jälgida Rohuküla sadamast väljuvate praamide aegu ja seda, et bussiga ikka laevale jõuaks.