Kuijõel põrkasid kokku veo- ja sõiduauto

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

22. juuni õhtul kell 18.32 oli liiklusõnnetus Keila-Haapsalu maanteel Kuijõe külas, kus kokku põrkasid sõiduauto ja veok. Inimesed avariis viga ei saanud.

Haapsalu jaoskonna patrullitalituse ülema Meelis Laurmanni sõnul tahtis sõiduauto teha vasakpööret ja suunatuligi oli sees, kuid veoautojuht seda ei märganud ning alustas pikal sirgel sõiduautost möödasõitu. Autod põrkasid kokku ja veoauto sõitis kraavi.

Kohale kutsutud päästjad likvideerisid veoautol süttimisohu, peatasid kütuselekke ning koristasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments