0

Kuijõel põrkasid kokku veo- ja sõiduauto

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

22. juuni õhtul kell 18.32 oli liiklusõnnetus Keila-Haapsalu maanteel Kuijõe külas, kus kokku põrkasid sõiduauto ja veok. Inimesed avariis viga ei saanud.

Haapsalu jaoskonna patrullitalituse ülema Meelis Laurmanni sõnul tahtis sõiduauto teha vasakpööret ja suunatuligi oli sees, kuid veoautojuht seda ei märganud ning alustas pikal sirgel sõiduautost möödasõitu. Autod põrkasid kokku ja veoauto sõitis kraavi.

Kohale kutsutud päästjad likvideerisid veoautol süttimisohu, peatasid kütuselekke ning koristasid tee liiklusõnnetuse tagajärgedest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz