Ridala lasteaia lõpupidu peeti koos karuga

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sõber karu. Foto: erakogu
Ridala lasteaed pidas pidu koos lillade karudega. Foto erakogu

Ridala lasteaed on liitunud programmiga „Kiusamisest vabaks“ ja väärtustab heaks kaaslaseks olemist. Seetõttu osales meie lasteaia lõpupeol üllatuskülalisena Sõber Karu maskott.

Meie lõpupidu kandis pealkirja „Lasteaia aastaring“ ning meie lõpetajad viisid meid väiksele ringkäigule läbi lasteaias veedetud aastate – sügis, talv, kevad, suvi sõimes, keskmises ja vanemas rühmas. Peol osalesid ka kõikide laste väikesed lillad karud.

Sõimerühm mängis karudega sügisel. Keskmine rühm pani karud talvel lumeteki alla unelauluga magama. Vanem rühm püüdis neid kevadel oma lauluga äratada, sest karud oli vaja kooli kaasa võtta. Laulmine karusid ei äratanud, küll aga tantsimine. Tantsu peale ärkas ka Sõber Karu maskott, kes tõi kaasa rohkelt elevust ja rõõmu. Sõber Karu äratas väikesed karud talveunest ja jagas lasteaialõpetajatele nende väiksed karud päriseks. Iga lõpetaja sai ka sooja karupai ja karukallistuse ning sõbradiplomi. Sõber Karul oli kevad südames ja ta soovis meiega ka tantsida. Seda saidki kõik lasteaialapsed temaga koos teha. Lõpuks võttis Sõber Karu kaasa keskmise rühma ja sõimerühma väiksed karud ja lahkus – suvepuhkusele.

Vanema rühma õpetaja Raidi Sannik

Sõber karu. Foto: erakogu
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments