Nõva kooli direktori valimiskomisjon tuli kokku

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Komisjoni esimees Andres Kampmann ei osanud öelda, millal direktor ära valitakse. Urmas Lauri foto

Täna tuli esimest korda kokku Nõva kooli direktori valimiskomisjon.

„Vaatasime laekunud sooviavaldused ja dokumendid üle ning hindasime nende vastavust nõuetele,” ütles komisjoni esimees Andres Kampmann. „Kui oli midagi märkimata, siis teeme täiendava päringu. Mõnel on vaja täpsustada visiooni, mõnel kvalifikatsioonile vastavust.”

Kandidaatidel on aega oma andmeid täiendada 5. juunini. Komisjon tuleb uuesti kokku 11. juunil. „Siis otsustame, kes pääseb vestlusvooru ja kes ei pääse,” ütles Kampmann.

Nõva kooli direktori ametikohale laekus viis avaldust. Praegu kandideerib neli inimest. Nõva hoolekogu esimees Ivo Karindi ütles Lääne Elule, et taandas oma kandidatuuri.

„Kandideerisin ainult sellepärast, et konkurss läbi ei kukuks. Kartsin, et äkki ei laekugi ühtegi avaldust,” selgitas Karindi.

Nõva kooli direktori kohale kandideerivad tehnikaülikooli teadur Joosep Link ja Nõva kooli õpetaja Margit Karindi. Ülejäänud kahe kandidaadi nimed ei ole Lääne Elule teada.

Kõik neli kandidaati on magistrikraadiga.

Kampmann ei osanud öelda, millal direktor ära valitakse.

„Valiks kasvõi täna, aga pigem hoida tempo maas, et kõik oleks korrektne ja valik kaalutletud. Kõik Nõva kooliga seonduv on äärmiselt tundlik teema,” ütles Kampmann.

Direktori valimiskomisjoni kuuluvad peale Kampmanni Nõva hoolekogu liige Risto Kaasik, Lääne-Nigula valla haridusnõunik Kaie Talving, Nõva osavallakogu liige Kalle Orumaa ja valla hariduskomisjoni liige Neeme Väli.

Nõva kooli direktori kohustäitja Andres Liivi tööleping lõpeb kooliaasta lõpus. Liiv sai ametisse mullu vahetult enne kooliaasta algust, kui toonane Nõva vallavanem Kalle Saar oli vallandanud senise direktori Virve Tautsi.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments