2

Läänemaa koolid võistlesid kergejõustikus

Vanemate tüdrukute hulgas said suure medalisaagi Annabel Moor (vasakult), Hanna-Liisa Salf ja Eliis-Maria Koit. Foto erakogu

23. mail Haapsalus peetud Läänemaa koolispordi liidu kergejõustikuvõistlustel võistlesid üheksa kooli noored sportlased.

2006-2007 sündinud tüdrukutest oli tegi väga hea võistluse Karen Loorens Oru koolist, kes võitis kuldmedali kaugushüppes, 60m jooksus, kõrgushüpes ja 600m jooksus. Marta Klooster Uuemõisa algkoolist sai hõbeda 60m jooksus, kaugushüppes, palliviskes ja 3. koha 600m jooksus. Emily Saskia Pets Oru koolist võitis palliviske. Carolina Treu Kullamaalt oli kolmas 60m jooksus ja kaugushüppes.

Poistest paistis silma Gregori Saarna Haapsalu põhikoolist (HPK), võites kõrgushüppe, 60m jooksus oli ta kolmas. Uku Toomas Rand võitis 60m jooksu ja palliviske. Oskar Pisnenko Taebla koolist sai kolm hõbedat: kaugushüppes, kõrgushüppes ja 60m jooksus. Kevin Matteus Kullamaalt võistis kõrgushüppe.

2004-2005 sündinud tüdrukutest oli kõige tublim Maily Märss Ridala põhikoolist, kes võitis 60m jooksu, kaugushüppe, kuulitõuke ja palliviske ning oli kõrgushüppes teine ja 600m jooksus kolmas. Emma-Kathrina Hein Haapsalu põhikoolist võitis kõrgushüppe ja 600m jooksu ning oli kolmas kaugushüppes, 60m jooksus ja palliviskes. Anneli Bankier Uuemõisa algkoolist sai 3 hõbemedalit: 60m ja 600m jooksus ja palliviskes.

Poiste kuulitõuke võitis Karl Markus Liiv HPKst ning sai hõbeda kõrgushüppes ja palliviskes. Egor Kasepõld Ridala põhikoolist võitis 60m jooksu. Palliviske võitis Martin Toomsalu ja oli kolmas 1000m jooksus. Kaugushüppe võitis Matteus Kalda HPKst ning kõrgushüppes Tanel Toomemägi Ridala põhikoolist, kes sai ka 60m jooksus pronksi. Risto Trik HPKst sai hõbeda kaugushüppes ja 60m jooksus. Oliver Metsar-Villakov (HPK) võitis 1000m jooksu. Kaugushüppes võitis Matteus Kalda HPKst.

2002-2003 sündinud tüdrukute seas jagasid medalid HPK tüdrukud. Hanna-Liisa Salf võitis kulla 100m ja 800m jooksus, hõbeda odaviskes ning pronksi kõrgus- ja kaugushüppes. Annabel Moor võitis kulla kõrgushüppes, hõbeda kaugushüppes ja 100m jooksus, pronksi kuulitõukes. Eliis-Maria Koit võitis kaugushüppe ja sai kuulitõukes ja kõrgushüppes hõbeda. Laura-Liis Jõgar Nõva põhikoolist oli võidukas kuulitõukes ja sai 100m jooksus pronksi.

Poistest sai Sebastian Juhan Liiva HPKst kuldmedali 100m jooksus ja kaugushüppes, hõbeda kuulitõukes ja pronksi kõrgushüppes. Mihkel Türnpu Oru koolist võitis kõrgushüppe ja kuulitõukke ning oli teine 100m jooksus ja 3-s kaugushüppes. Jarmo Lempe võitis 1500m jooksu ja Eric Mattias Hein oli parim odaviskes.

Fotod erakogu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Õpetaja
Õpetaja

Kas tulemused numbritena ka lehes ilmuvad

Täpsustus
Täpsustus

Oskar Pisnenko õpib Taebla Koolis.

wpDiscuz