0

Galerii: käsitöömeister Linda Elgas 90

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Täna tähistas Haapsalu pitsikeskuses näituse avamisega oma 90. sünnipäeva Haapsalu legendaarne käsitöömeister Linda Elgas.

Näitusel „Peaagu sajand tööd ja armastust” on väljas eri tehnikas tööd, kuigi Elgast tuntakse peamiselt Haapsalu sallide ja rättide kudujana. Elgas on kudunud tuhandeid Haapsalu salle ja rätte, rahamustris sall on tal pooleli ka praegu.

Elgas on sündinud Haapsalus 22. mail 1928. aastal.

Näitus „peaaegu sajand tööd ja armastust” jääb pitsikeskusesse 30. juunini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz