0

Paliveres peetud “teistmoodi” kossuturniiri võitis Virtsu

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Teistmoodi kossuturniiri võitnud Virtsu meeskond. Foto. erakogu

Teistmoodi kossuturniiri võitnud Virtsu meeskond. Foto. erakogu

Laupäeval toimus Palivere spordihoones esimest korda nn teistmoodi korvpalliturniir, mille võitis Virtsu meeskond.

“Teistmoodi” korvpalli mängitakse kehtivate korvpallireeglitega, erinevus on ainult selles, et lõpptulemust loetakse nagu võrkpallis – iga veerandi ehk geimivõit annab punkti, mängitakse kolme geimivõiduni, selgitas turniiri korraldaja Rudolf Lumiste.

Alagrupiturniiri edukalt läbinud Virtsu ja Nõmmekruusi meeskond Hiiumaalt pakkusid finaalis põneva etenduse. Normaalaeg lõppes 2:2 ning alles kiire lõppmängu võit 5:4 andis turniirivõidu Virtsu meeskonnale.

Virtsu meeskonna koosseis: Ermo Pajuväli, Artur Ojala, Jaan Indres, Peep Tammistu (meeskonna parim), Allan Pajo, Vahur Kappak ja Kaspar Kukk.

III -IV koha mängus alistasid Haapsalu Spordikooli poisid eakaaslased Lihulast 3:0.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz