Talgud: Palivere värvus kihelkonnatriibuliseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere lasteaia piirdeaed triibutati Lääne-Nigula kihelkonna värvidesse. Foto: Urmas Lauri

caption id="attachment_236515" align="alignright" width="900"] Palivere lasteaia piirdeaed triibutati Lääne-Nigula kihelkonna värvidesse. Foto: Urmas Lauri[/caption]

Palivere talgulised olid oma ettevõtmisele nimeks pannud „Palivere lasteaiale 100 aialippi“, kuid tegelikult värviti Lääne-Nigula kihelkonnatriibuliseks ligemale saja meetri pikkune piirdeaed. Triibutati ka raudteejaama laudist.

Palivere lasteaia direktor Kerda Ledis
„Mõtlesime, et kingiks Eesti sünnipäeva puhul Palivere lasteaia poolt sada värvilist aialippi,“ ütles talgujuht, lasteaia direktor Kerda Ledis ja lisas naerdes, et neid aialippe tuli veidi rohkem. Ikka mitu korda rohkem.

„Kogu see kohapealne töö oli meie hoolekogu esimehe juhendada. Kõik on väga hästi sujunud, pole meil midagi sassi läinud,“ tõdes Ledis. „Kartsime küll, et värvid lähevad sassi.“

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
minamina
5 aastat tagasi

Kihvt