0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Aarne Taal läks riigi vastu kohtusse

Ettevõtja Aarne Taal kaebas halduskohtusse majandusministeeriumi, et tõestada enda õigust Riisipere-Haapsalu raudteetammile, soovides riigilt kuni 2 miljonit eurot hüvitist.

Jennifer Marisse Cohen unistab superstaarisaate võidust

Kümnest telesaate „Eesti otsib superstaari” lõppvooru pääsenust on alles kaheksa, teiste seas astub pühapäeva õhtul lavale Haapsalust pärit Jennifer Marisse Cohen. „Muidugi tahaks võita. Kes ei tahaks?!” ütleb Jennifer oma malbel moel.

Millised olid mullu parimad lasteraamatud?

Kirjandusliku kvaliteedi mõttes ei ole aastad vennad. Mullu ilmunud originaalse Eesti lastekirjanduse üldpilt tundub kesisem kui tunamullune, kirjutab Tartu lastekirjanduse auhinna žürii liige Aidi Vallik. Tema hinnangul on tugevaid debütante vähem, ka vanad autorid pole esindatud oma parimal tasemel. Paljusid läinud aasta töid on aga põhjust ka kiita, sest on üllatusi ja pikkade ootuste täitumist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz