Jörberg ja Scooter hullutavad Haapsalu jaanitulelisi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Üllar Jõrberg. Goto: GateMe

Üllar Jõrberg. Goto: GateMe
22. ja 23. juunil tehakse Läänemaa võimsaimas lossihoovis korralik raputus rahulikule ja tradistiooniderohkele eestlaste jaanipäevale. Kaks päeva möllab Haapsalus Eesti levimuusika paremik, mille kirsiks tordile on maailma tantsumuusika lipulaev Scooter.

Haapsalu Jaanitulel astuvad üles lisaks Scooterile Üllar Jörberg, 2 Quick Start, Caater, Nancy, Tuberkuloited, Põhja-Tallinn, Cityflash feat Laura Ly. Õhtuid juhib legendaarne DJ Allan Roosileht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
5 aastat tagasi

kas Jörpa laulab ikka otse? viimati, kui kuulasin, siis tuli kõik pulga pealt.

Lugeja
6 aastat tagasi

Lugupeetud K.A äkki hoiaks muusika ja poliitika lahus.

K.S
6 aastat tagasi
Reply to  Lugeja

Noh, samamoodi võiks ju ka Eesti põllumajandussaadused ja vürtsikilu poliitikast lahus hoida aga kuidas siis Idavaenlase karistamisega jääb? Las kõngevad nälga…
Muidugi vähe veel sellest, alles saime lugeda, et Linnavalitsus oli Peterburis käinud meelitamas Putini käsilasi siia mudavanne võtma tulema. Sohu uputamisest saaksin veel aru… Kahepalgelisuse tipp…

K.S
6 aastat tagasi

Kas seesama Scooter, mis viimati Idavaenlase poolt okupeeritud Krimmis esinemas käis?? Kas see on linnavalitsuse ametlik seisukoht, et nüüd on sobilik siis Haapsalu rahvast hullutada??