Läänemaa JK mängis võõrsil Pärnu JK Poseidoniga 1:1 viiki

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Foto: Urmas Lauri

Pühapäeval, 1. aprillil võõrustas Pärnu kunstmurustaadionil Pärnu JK Poseidon teise liiga lõuna-lääne piirkonna II vooru kohtumises Läänemaa Jalgpalliklubi. Esimeses voorus said mõlemad meeskonnad kirja võidud, kui Poseidon alistas 1:0 Raplamaa ning Läänemaa 3:0 Tõrva.

Läänemaa alustas kohtumist pigem rabedalt ning sisse tuli palju individuaalseid eksimusi, mis polnud tingitud vastase tegevusest. See tekitas Poseidonile nii mõnegi arvestatava väravavõimaluse ning palju närvipinget Läänemaa ridades. Küll aga suutis ka Läänemaa omale tekitada häid olukordi, kust pääseti ohtlikult löögile.

Avavärava lõidki läänlased, kui Talis Tamm karistuslöögi kiirelt lahti mängis ning Aare Avila 25 meetri kauguselt pealelöögi teele saatis, mis Poseidoni väravavahi Antti Luigemaa tõrjeüritusest hoolimata posti põrkega väravasse lendas – 0:1 Läänemaa kasuks.

Kaheksa minutit hiljem aga oli seis jälle viigis, kui Poseidon nurgalöögist tsenderduse teele andis ning see Läänemaa mängijate rikošetist vastu värava lähistel asetsevat Joosep Altmetsa põrkas ja sealt oma väravasse – 1:1.

Ärevaid olukordi oli veel mõlema väljakupoole väravasuul. Kord puhastati palli Läänemaa väravajoonelt ning korra puhastati Karmo Einmanni pealelöök Poseidoni väravajoonelt. Vaheajale minnes aga skoori kumbki meeskond enam teha ei suutnud.

Teiseks poolajaks tegi Läänemaa ühe muudatuse koosseisus, kui kollase kaardi teeninud keskkaitsjat Joosep Altmetsa tuli asendama Kaarel Koel, kes asus mängima äärekaitses, kus oli esimesel poolajal mänginud meeskonna kapten Bert Rotberg, ja viimane suundus endale tuttavasse keskkaitsja positsiooni.

Teisel poolajal tekkisid ohtlikud väravavõimalused ainult Läänemaal, kuid kahjuks sellest hoolimata väravani ei suudetud jõuda ning kohtunik Andrei Petrovi lõpuvile kõlades olid Läänemaa mängijad need, kes olid mängutulemuses rohkem pettunud.

Läänemaa JK eest mängisid Hendrik Siht, Bert Rotberg, Joosep Altmets, Andre Kaja, Tarvo Manni, Morten Saar, Aare Avila, Talis Tamm, Karmo Einmann, Kristo Enn, Martin Salf, Kaarel Koel, Keven Kirs ja Mario Konks. Kasutamata vahetustena olid koosseisus Leonid Bragin ja Markus Rouhiainen.

Läänemaa JK hoiab kahe vooru järel liigatabelis 14 meeskonna konkurentsis kolmandat kohta, olles kahest mängust kogunud 4 punkti. Poseidonil on samamoodi 4 punkti ning jätkab Läänemaa kannul neljandal kohal.

Bert Rotberg, Läänemaa JK

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments