0

Täna on avatud kolm ametlikku jääteed

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Vormsi jääteel oli esmaspäeval kümme korda hõredam liiklus kui laupäeval-pühapäeval. Foto: Urmas Lauri
Vormsi jääteel oli esmaspäeval kümme korda hõredam liiklus kui laupäeval-pühapäeval. Foto: Urmas Lauri

Täna on avatud kolm ametlikku jääteed: Rohuküla-Sviby, Haapsalu-Noarootsi ja Piirissaare-Laaksaare trass.

Rohuküla-Sviby jäätee on avatud kella 7.30-st sõidukitele massiga kuni 2,5 tonni. 9,6 kilomeetri pikkune jäätee on avatud valgel ajal kella 17.30-ni. Jääteele saab Ääsmäe-Rohuküla maantee 80. kilomeetrilt, sõites enne Rohuküla sadamat paremale vastavalt suunaviidale „Vormsi jäätee“. Vormsil asub pealesõit Sviby sadama muuli alguses. Jäätee trassikoridor on märgistatud kadakatega. Teed hooldab Lääne Teed OÜ.

Haapsalu-Noarootsi jäätee on avatud kella 7-st sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni. Jäätee algab Haapsalus Holmi kaldalt üle Suure Viigi ning lõppeb Noarootsis Österby sadama muuli juures riigimaantee Nõmmküla-Aulepa-Österby lõpus. Jäätee orienteeruv pikkus on kolm kilomeetrit.   Jäätee on avatud valgel ajal, esialgu kell 7-18. Jäätee rajaja ja hooldaja on Paralepa Sadam OÜ, infot saab telefonidel 5396 1396 ja 506 6224.

Peipsi järvel asuval üheksa kilomeetri  pikkusel Laaksaare-Piirissaare jääteel on lubatud liikuda kuni kahetonniste sõidukitega. Jäätee on avatud valgel ajal kell 9-16. Jääteel on viiendal kilomeetril pragu, kuhu on ehitatud ülesõit. Teed hooldab AS Eesti Teed.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz