Täna saab Hiiumaale laevaga Virtsust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Hiiumaa liinil kurseeriv parvlaev Tiiu Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri
Hiiumaa liinil kurseeriv parvlaev Tiiu. Foto: Urmas Lauri

Seoses madala meretasemega Rukki kanalis avas TS Laevad laevaühenduse Heltermaa ja Virtsu vahel. Esimesele reisile Virtsust väljus parvlaev Tiiu eile õhtul.

Parvlaev Tiiu väljus neljapäeva õhtul kell kaheksa Heltermaalt ja sildus Virtsus veidi pärast poolt üht. Sõidu aeg venis pikaks, kuna lõpuosas tuli teha paus, et anda teed Virtsu sadamast väljunud Saaremaa praamile Piret, vahendas ERRi uudisteportaal.

Hiiumaa vallavolikogu esimees Aivar Viidik ütles, et on väga oluline, et madala veetaseme ajaks leiti ajutine lahendus, mis tagab Hiiumaa ettevõtjatele stabiilse kaubaveo.

Täna väljub praam Virtsust Heltermaale kell 12.30 ja 19.30 ning Heltermaalt Virtsu kell 12.30 ja 18.30, teatas Hiiumaa liinil toimetav TS Laevad oma veebilehel.

Homsete reiside kellaajad selguvad orienteeruvalt kell 18.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jüri
6 aastat tagasi

Ega muhulased, saarlased ja hiidlased pole inimesed. Ärge unistage jääteedest. Nii nahaalselt ei julgenud isegi Saaremaa Laevakompanii tegutseda. Elagu Eesti Vabariik ja elagu kapitalism.