Jevgeni Ossinovski: kopp on ees

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jevgeni Ossinovski Lääne Elu toimetuses. Foto: Arvo Tarmula

„Ma ei arva, et mind näeb Eesti poliitikas isegi kümne aasta pärast,“ ütles tulise kriitika alla sattunud sotside esimees, töö- ja terviseminister Jevgeni Ossinovski Äripäevale.

Jevgeni Ossinovski selgitab esmaspäeval eetrisse jõudvas Äripäeva raadiosaates „Minister külas“, miks tal on alkoholiaktsiisi debatist kõrini, ent miks ta endiselt usub, et on kõike õigesti teinud.

“Alkoholiteemalist väitlust on Eesti ühiskonnas tegelikult peetud 2015. aasta detsembrist, kui ma terviseministriks sain ja alkoholireklaami piiranguid sotsiaalministeerium pakkus. Eks nüüd erinevates ringides on seda teemat jälle tõstatatud ja midagi väga uut selles teemakäsitluses ei ole. Nii kriitika- kui ka kaitseargumendid on endiselt sarnased. Kui vastata küsimusele, kas kopp on ees – on küll,” rääkis Ossinovski.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jevgeni
1 aasta tagasi

Mina arvan et tänapäeva poliitikud ei ole veel emme tissist vabanenud,ega täida valijate soove,vaid jõlguvad mõjukamate riikide juhtivate politikute sabas,täites nende tellimusi,täites oma rahakotti

Läänlane
6 aastat tagasi

Viimane aeg oli joomisele pidurit tõmmata, sest lisaks sellele, et lapsi vähe sünnib, ei ole ka varsti vanemaid, kes neid kasvataks.

2. kodanik
6 aastat tagasi

Kui usud, et oled teinud kõik õigesti, siis ei tohi alla anda. Tuleb jätkata ja oponendid hukka mõista.

lati pats
6 aastat tagasi
Reply to  2. kodanik

Jevgeni tegi kõik õigesti, aga järelikult mõte oli vale. Rahvale räägiti, et kõik tehakse inimese tervise nimel, aga tutkit brat-tegelikult oli eesmärgiks riigieelarve täitmine. Raha oskab teha iga loll, aga eestlane pole ju loll nagu teame…rahvas sai asjale kohe pihta.
Nüüd on rahvas veel rohkem täis – ennast, usku, meelekindlust, teadmist ning meeletut pealehakkamist. …aga riigikassa muudkui kahaneb ja kahaneb.
Me kõik usume, et ajame ja teeme õiget asja.. Eestlane armastab ketti ja kette-koera aasta ju ikkagi. Põhimõtted on ka head- enne viin raha lätti, aga mina oma otsusest ei tagane.

peaasi
6 aastat tagasi
Reply to  lati pats

Jäägu kindlaks või andku järgi, aga peaasi, et jooma ei hakkaks.

ei loodagi
6 aastat tagasi
Reply to  lati pats

Tahtis raha, ei saanud sedagi, mis varem saadi aktsiisidega. Puhus mullikesi, et rahva tervise nimel. Nüüd ikka tahab jälle raha saada, et aktsiisitõusud ära jätab. Öeldagu siis ka uuesti rahvale, –ei, nüüd me jälle ei hooli enam teie tervisest. Kas ütled, oss?

jevgeni
1 aasta tagasi
Reply to  lati pats

Vanasti räägiti et kui ei taha oma relvajõudusid toita,toidad ja finanseerid võõrast sõjaväge-mida me praegu ka teeme!