Lääne Elu paberleht teisipäeval, 13. veebruaril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Loendus: Põhja-Läänemaal on üle veerandsaja hundi

Läinud nädalal käis Põhja-Läänemaal hunte loendamas sõltumatu vaatleja, kes hindas Põhja-Läänemaal ja Lääne-Harjumaal 27–29 isendit. Kuigi keskkonnaagentuuri saadetud loendaja loendustulemus oli kümmekond rohkem, kui keskkonnaametnikud on varem arvanud, ei veena see hundilaskmisloa jagajaid Põhja-Läänemaal lisalube andma.

Kes on Rock In Haapsalu peaesinejad 2Cellos?

Kontserdi korraldaja Urmas Sukles ütles, et 2Cellos oli neil mõtteis juba enne seda, kui toimus esimene Rock In Haapsalu. Siis ei õnnestunud neid esinema saada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments