Vastlad tulevad kuklitega

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Vastlakukkel. Foto arhiiv

 

Kuigi vastlad on alles täna, hakati vastlakuklitega maiustama juba eelmisel nädalal.

Vahukooreseid ahvatlusi on täis nii toidupoed kui ka kohvikud, kus see vastlamaius valmib käsitööna. Kohapeal sünnivad vastlakuklid ka tarbijate ühistu Haapsalu Konsumis ja Kastani poes.

Müüriääre Pagari teenindaja Kadi Kruus ütles, et eile osteti sada vastlakuklit. Kui arvestada Müüriääre igapäevased koogikäibeid, siis on seda ühe müügiartikli kohta soliidselt palju. Müüriääre Pagari kuklid tekitasid eelmisel nädalal oma hinna tõttu sotsiaalmeedias kenakese furoori – ühe kukli hind on 2 eurot. Kruusi sõnul on hind ja kvaliteet aga igati paigas.

„Me oleme väga positiivset tagasisidet saanud. Meie kukkel on tõesti suur ja muidugi hea, vahukoort on tõesti palju ja selle all on kirsimoos, kaunistuseks on šokolaadinööpe. Homme teeme ka laktoosivaba vahukoorega kukleid,” ütles Kruus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
aidake
6 aastat tagasi

Ei tahaks vastlakukli näol mingit moosipirukat. Eile õhtul poes käies leidsin kolme tootja vastlakukleid ja KÕIK olid moosiga. KUST LEIDA MOOSITA ÕIGEID VASTLAKUKLEID??