1

Roolijoodik peab tegema 200 tundi üldkasulikku tööd

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu kohtumaja. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu kohtumaja. Foto arhiiv

Kohus karistas Jüri Aleksejevit 238 tunni üldkasulikku tööga selle eest, et ta sõitis mullu Haapsalus purjuspäi autoga.

Aleksejev jäi mullu 8. oktoobril kella 4 ajal pärastlõunal Haapsalus Lihula maanteel vahele, kui istus napsisena oma Audi A6 roolis. Politsei mõõtis Aleksejevi hingeõhus alkoholikontsentratsiooniks 1,17 mg/l.

Aleksejev veetis ühe öö arestikambris. Ta peab maksma riigikassa 793 eurot menetluskulude katteks, samuti jääb ta viieks kuuks ilma juhtimisõiguseta. Kohus kinnitas Aleksejevi karistuse mullu detsembri lõpus.

Aleksejev jäi purjuspäi autoroolis politseile vahele ka 2015. aastal, mil ta oli veoauto Renault roolis Linnamäel ettevõtte territooriumil. Toona jäi ta lubadeta neljaks kuuks. Aleksejev on ka 2000ndate aastate algul jäänud vahele purjuspäi auto juhtimisega.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
sfssf
sfssf

TEHTUD.
TÖÖTAB
AITAB
kESKERAKOND – KES SIIS VEEL. meie teeme

wpDiscuz