Lauri Luik: Keskerakond kuritarvitab EV100 logo

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Riigikogu ja Haapsalu volikogu liige Lauri Luik (Reformierakond) leiab, et Keskerakond kasutab eksitavat poliitreklaami, kui on pannud Haapsalus toimuva kõnekoosoleku plakatile EV100 logo.

„Sellest jääb mulje nagu oleks tegu EV100 ametliku sündmusega, kuid reklaam suunab hoopis Keskerakonna veebilehele, kus tehakse vasakpoolset poliitpropagandat,” ütles Luik.

Luik märkis, et reklaamiseadus sätestab, et reklaam ei tohi olla eksitav.

„Reklaam ei tohi seaduse kohaselt ka jätta muljet, et esitatav teave sisaldab riigipoolset soovitust või garantiid, kui see tegelikult puudub. Keskerakond on selle reklaamiga kaaperdanud väärika EV100 sümboolika ja rakendanud oma poliitvankri ette,” ütles Luik.

Teisipäeva õhtul on Haapsalus Keskerakonna kõnekoosolek, kus osalevad riigikogu liikmed Mihhail Korb ja Enn Eesmaa, samuti keskerakondlastest Haapsalu abilinnapead Helen Rammu ja Peeter Vikman.

Partei märgib ürituse plakatil, et tegu on Eesti 100. sünnipäevaks tehtava kingitusega. Koosolekul sõnastatakse 10 ettepanekut kohaliku elu või kogu Eesti elu edendamiseks. Keskerakondlaste juhitud töögrupid teevad ettepanekuid majandus-, regionaal-, sotsiaal-,  tööhõive- ja haridus- ning kultuuripoliitika kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pets
6 aastat tagasi

Veel üks kaagutaja kohal. Kes sul keelas ka
mingit üritust teha?

taat
6 aastat tagasi

Vaata, nii nagu Keskerakond peab praegust majanduskasvu nende ühe-aastase valitsemisperioodi teeneks, npeab ta EEsti Vabariigi 100- aastaseks saamist enda teeneks, vaatamata sellele, et 1990ndatel eitasid nad Vabariigi järjepidevust

Lisaks veel
6 aastat tagasi
Reply to  taat

Sellest on nad aegade algusest saati ju rääkinud, et Edgar tõigi meile iseseisvuse!

igatahes
6 aastat tagasi
Reply to  Lisaks veel

au Edgarile, kilamid kolamid võivad vait olla

taat
6 aastat tagasi
Reply to  igatahes

Lauluväljakul 1988.a Eestimaa Laulu suurüritusel, Rahvarinde asutamise aja oli Trivimi Velliste see , kes nõudis Eesti täielikku iseseseisvust. Edgar aga soovis isemajandamist Nõukogude Liidu koosseisus.