Öösel võib teedele tekkida libedust

BNS

Foto: maanteeamet
Foto: maanteeamet

Maanteeameti teatel tulevad reede õhtu ja öö sajused ning öösel võib teedele tekkida libedust.

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt vihmamärjad, teatas maanteeamet BNS-ile. Paljudes kohtades sajab vihma või uduvihma, mis võib nähtavust piirata. Vaid saartel on ilm kuivem.

Ilmaprognoosi kohaselt püsib eeloleval õhtul ja ööl ilm sajune, sajab nii vihma kui lörtsi. Õhtul sajab enamasti vihma, tugevam lörtsisadu kulgeb hilisõhtust esimeste hommikutundideni Viljandimaalt Harju- ja Lääne-Virumaale. Mitmel pool piirab nähtavust udu. Kuna teepinna temperatuurid langevad öösel mandril ja varahommikul ka saartel napilt miinuspoolele, suureneb teedel libeduse oht.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments