0

Lääne Malevlane: Valgete Huntide esimene aasta

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Valged Hundid metsalaagris. Foto: erakogu
Valged Hundid metsalaagris. Foto: erakogu

Valged Hundid on noor rühm, detsembris tähistasime esimest tegutsemisaastat. Rühm koondab poisse Ristilt, Paliverest, Taeblast ja Haapsalust.

Esimesse aastasse jäid matkad Marimetsa rappa, välilaagrid, õppepäevad ja koondused. Laagris oleme õppinud majutuse rajamist, tutvunud maskeerumisvärvidega ja võistelnud. Üks lemmiktegevusi on õhkrelvadest laskmine, proovisime seda ka taskulambi valgel.

Laagris oleme võtnud tavaks, et söök tuleb juhendaja abiga ise lõkkel valmis teha ja et öösel saab igaüks telgiahju valvata. Tavaks on saanud ka hommikuvõimlemine ja õhtune häire. Mitmesse laagrisse oleme kutsunud ka Pääsukeste rühma tüdrukuid.

Külas on meil käinud Ridala vabatahtlikud pritsimehed ja maleva meditsiiniauto. Õppisime haava siduma ja elustamist.

Koondustel oleme õppinud noorkotka seadusi, tähtis osa on kaardiõppel, mida saavad poisid rakendada matkadel ja võistlustel. Marimetsa rabamatkal olime abiks otsingukoerte treeningul, noored olid peidus ja koerad pidid nad üles otsima.

Taavi Meister, rühmapealik

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz