0

Kaitseliitlased pidasid aastalõpu laskevõistluse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laskepäeva parimad ja korraldajad. Foto: M. Mintel

Haapsalu malevkond lõpetas aasta laskevõistlusega siselasketiirus. Seekordne võistlus toimus sportrelvadest ning auhindadeks oli metsas vajaminev varustus.

Pühapäeval kogunesid Kaitseliidu Lääne maleva Haapsalu malevkonna kutsel maleva siselasketiiru kaitseliidu ja naiskodukaitse liikmed, et üks mitmekesine laskevõistlus maha pidada. Hoolikalt korraldatud laskepäev algas taaskord tarkusetera meeldetuletustega, vastutavad korraldajad kordasid üle relvaõppe olulised teadmised, toimus ohutuslane loeng ning teadmiste kontroll.

Võistlusklassid: sportpüss, sportpüstol ja M16 22LR. Kätt ja silma prooviti erinevate sportrelvadega erinevatelt kaugustelt. Laskepäeva eesmärk oli, tõsta võitlejate laskeoskuste taset, selgitada välja parimad kaitseliitlased ja naiskodukaitsjad. Laskepäeva korraldusliku poole eest hoolitsesid Haapsalu malevkonna vabatahtlikud kaitseliitlased.

Heiki Magnus, teavituspealik

Fotod: M. Mintel

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz