3

Galerii: Kaitseliidu Lääne malev pidas Kiltsi lennuväljal perepäeva

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Arvo Tarmula

Kaitseliidu Lääne malev korraldas eile traditsioonilise aastalõpu sündmuse – Kiltsi lennuväljal toimus kogu perele mõeldud „Talvepäev Kaitseliiduga“.

Koos kaitseliiduga tulid talvepäeva läbi viima päästjad, politseinikud, piirivalvurid ja kaitseväe ning õhuväe teenistujad.

Ametid toovad kaasa oma tehnika, mida sai lähemalt vaadata-katsuda ja mõne sõidukiga ka väikse huviringi teha. Põnevaid tegevusi jagus nii suurtele kui ka väikestele Kiltsi lennuväljal ligemale neljaks tunniks.

Fotod: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anders
Anders

Ma ka tasumise tunnist rääkides ja Kaitseliitu kiites sain siinselt asutuselt 80.-eur trahvi…
Mis põhimõtte pärast tasumatta..ehk pannakse koguni vangi?

Tont
Tont

Veel lisaks,et tänu müüdavatele poliitikutele,kes enamuse vastuseisust hoolimata karjakaupa moslemeid maksumaksja ülalpidamisele võtavad, Kaitseliidust palju abi pole. Moslemid vallutavad relvadeta ja me maksame veel peale. On aeg valimistel Pagula- refi valida mitte valida.

Tont
Tont

Kaitseliit on (meie õnneks) ainuke jõud, mis suudab pikalt idasurvele vastu pidada ning riigipiiri kaitsta. Reaalselt. Väga tegijad- häid jõule !! Ja ärge unustage iial,et Buratino (kunagine kaitseminister Sven Mikser) tahtis Kaitseliidu laiali saata. Kunagi tuleb tasumise tund.

wpDiscuz