Lääne Elu paberleht laupäeval, 16. detsembril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ilma loata hirve küttinud inspektor on endiselt uurimise all

Keskkonnainspektsiooni Läänemaa büroo juhtivinspektor Arseni Eller lasi punahirve maha mullu 10. detsembril Martna jahiseltsi maadel Kirnas. Luba tal selleks ei olnud, sest punahirve Läänemaal toona lasta ei tohtinud. Juhtumi asjaolusid asus uurima keskkonnainspektsioon, kes alustas väärteomenetlust. Uurimine käib siiani.

Volikogu kantselei juhataja Elvi Puda läheb pensionile

Haapsalu volikogu kantselei juhataja ametikoht koondatakse tuleva aasta 1. jaanuarist, üle 20 aasta juhataja ametis olnud Puda jääb pärast koondamist koduseks. Puda asus volikogu kantseleid juhtima 1993. aasta oktoobris, kui volikogu esimees oli Ülo Uluots, ja on teinud seda läbi kõigi seitsme volikogu koosseisu.

Treener Helen Nelis-Naukas sai tingimisi laste vehklemisvõistluste keelu

Eesti vehklemisliidule esitatud kaebuste põhjal määras liit Haapsalu vehklemistreener Helen Nelis-Naukasele tingimisi poole aasta pikkuse vehklemisvõistlustel osalemise keelu Eestis korraldatavatel alaealiste vehklemisvõistlustel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
5 aastat tagasi

Laenupakkumine, mida vajate 24 tunni jooksul
Pakume laene eraisikutele ja äriorganisatsioonidele
Pakume personaalseid laene, võlgade konsolideerimise laene, vahemikus 2000 kuni 200 000 000 eurot.
riskikapital, kommertslaenud, õppelaenud, eluasemelaenud või “laenud mingil põhjusel.
Täname, et võttisite meili teel ühendust

Mail : infos.kredit700@gmail.com

Mail : infos.kredit700@gmail.com