Piletilevi hakkab bussipileteid müüma

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Esimesena tulevad Piletilevis müüki Go Busi Tallinn-Tartu liini piletid. Foto: arhiiv

Eesti suurim piletimüügikeskkond Piletilevi hakkab alates järgmisest nädalast veebis ja piletipunktides lisaks kontserdi- ja teatripääsmetele müüma ka bussipileteid, esimesena tulevad müüki Go Busi Tallinn-Tartu liini piletid.

“Kui varem oli transpordi mõttes võimalik osta eribusside pileteid vaid mõnele Lätis toimuvale üritusele, siis nüüd laiendab Piletilevi pakutavate toodete valikut ka Eesti kaugliinidele,” ütles Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann.

“Esimesteks uuteks piletitoodeteks on Go Busi uue Tallinn-Tartu bussiliini piletid. Kuna tegemist on regulaarselt igal kolmveerandtunnil Tallinnast ja Tartust alates 6:45 kuni 20:45 väljuvate bussidega, siis sobib just see liin Piletilevi ja Go Busi koostöö alustamiseks kõige paremini,” lisas Beilmann.

Beilmanni sõnul on Tallinn-Tartu liini puhul tegemist ühe Eesti kõige populaarsema kaugliiniga, mis ühendab Põhja- ja Lõuna-Eesti elanikke. Reisijad saavad osta bussipileti sarnaselt kontserdipiletitele ning minna elektroonilise piletiga bussi peale samamoodi nagu teatrisse.

“Go Bus koostöö Piletilevi kui Eesti ja Baltikumi suurima piletimüügi keskkonnaga mitmekesistab bussipiletite ostmise võimalusi Piletilevi ja tema edasimüüjate kaudu nii Circle K tanklates, Prismades, Selveri ja Rimi kaubanduskeskustes, kultuurikeskustes kui ka mujal,” ütles Go Busi arendusjuht Kaur Sarv. “Meie eesmärk on tuua bussipiletite ostmise võimalus sinna, kus inimesed tegelikult liiguvad ning seeläbi parandame juurdepääsu ühistranspordile kogu Eestis.”

Avanädalal saab Piletilevi kaudu osta Go Busi pileteid ka tavapärasest soodsamalt ehk 5 euroga. Tartu ja Tallinna vahel sõitvatele Go Busi bussidele on võimalik pileteid osta Piletilevi 179-s müügipunktis üle Eesti ja internetikeskkonnas www.piletilevi.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments