Tamme tänava ristmikul asendavad foori liiklusreguleerijad

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Tamme ristmik sai foorid sel suvel. Foto Urmas Lauri

Täna kell 14-15 vilguvad Haapsalus Tallinna mnt – Tamme tn ristmikul kollased tuled, sest OÜ Autosõit koolitab TS Laevadele seal III pädevuse liiklusreguleerijaid.

„Koolitame TS Laevade teenindajaid, kes korraldavad sadamas liiklust ja juhatavad autosid paervlaevadele,“ ütles OÜ Autosõit Lääne piirkonnajuht Verno Õige. „III pädevus tähendab kõiki liikluse reguleerimise olukordi välja arvatud suur- ja raskeveoste eskort. Kuna on vaja osata ka tänaval liiklust reguleerida, siis peavad nad kusagil praktikat tegema.“

Ristmiku lähistele on välja pandud teavitavad sildid, et ristmikul on liiklusreguleerijad.

Haapsalus oleks ju saanud võtta ka kaubamaja ristmiku, aga esialgu kõige krõbedamat ei valinud. Samas võtsime ristmiku, kus oleks ikka ühtteist teha,“ ütles Õige.

„Karta ei ole midagi, sest neil inimestel on liikluse reguleerimise kogemus tegelikult olemas ja nad tegutsevad järelevaataja pilgu all,“ sõnas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Bender
6 aastat tagasi

“Haapsalus oleks ju saanud võtta ka kaubamaja ristmiku, aga esialgu kõige krõbedamat ei valinud. Samas võtsime ristmiku, kus oleks ikka ühtteist teha,“ ütles Õige.” Üks OÜ lihtsalt tuleb ja võtab linna tähtsamaid tuiksooni? Mõni pagariäri OÜ võiks siis teinekord tulla ja võtta ja ristmikul pirukaid müüa.