0

Parvlaev Tiiu läheb detsembri keskel Soome hooldusesse

Avatar

BNS

Parvlaev Tiiu ristimine Heltermaal. Foto: Urmas Lauri

Kuna TS Laevade parvlaev Tiiu läheb detsembri keskel Soome hooldusesse, teenindavad sellel ajal Rohuküla-Heltermaa liinil reisijaid parvlaevad Leiger ja Regula.

Tiiu on Soomes käiturite plaanilises hoolduses 10.-17. detsembril. Antud perioodil teeb Regula iga päev hommikused reisid kell 6.30 Rohukülast ja 8.30 Heltermaalt, reedeti kell 20.30 reisi Rohukülast ja 22 Heltermaalt ning pühapäeviti kell 14.30, 17.30 reisid Rohukülast ja kell 16 ning 19 reisid Heltermaalt.

Ülejäänud liinigraafikus olevad reisid teeb Leiger.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz