2

Riigihalduse minister on täna Läänemaal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Riigihalduse minister Jaak Aab on oma esimesel haldusreformi järgsel visiidil Läänemaal. Minister kohtub Haapsalu linnajuhtidega ning Lääne-Nigula vallajuhtidega.

„Haldusterritoriaalne reform on tehtud ning uued omavalitsused koos uute juhtidega tööle asunud. Teisalt on suur töö veel ees, sest omavalitsused on juurde saamas uusi ülesandeid ja finantsautonoomiat,“ ütles riigihalduse minister Jaak Aab. „Samuti on käimas maavalitsuste sulgemise protsess ning seetõttu soovin maakondi külastades hoida silma peal, et kõik läheks sujuvalt ja tõrgete korral olla omavalitsustele abiks.“

Minister Aab alustas oma Läänemaa tuuri Haapsalu linnavalitsuse külastusega. Ennelõunal kohtub minister Lääne-Nigula vallavolikogu esimehe Neeme Suurega ning tutvub võimalike riigimaja asukohtadega. Pärastlõunal on minister Aabil kavas külastada Lääne-Nigula valda.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
teadja
teadja

siin pole midagi imestada, vähe tunned veel vallavanemat

nigulalane
nigulalane

Miks Lääne- Nigula vallavalitsus ja volikogu esimees pole teada andnud volinikele,et minister on Lääne-Nigulas. Kas nad arvavad, et volikogu liikmed ei peagi teadma, mida minister räägib ja arvab, et ainult vallavanem ja volikogu esimees on need targad, keda valgustatakse- halb väga halb toon seltsimehed…

wpDiscuz