0

Haapsalus kogunevad noored Läänemaa osaluskohvikusse

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Neljapäeval kell 10 algab Haapsalu kutsehariduskeskuses Läänemaa osaluskohvik, mida korraldab maakondlik noortekogu koostöös Eesti noorteühenduste liiduga.

Osaluskohvik on üritus, kus noored saavad koos otsustajatega arutleda vabas õhkkonnas ühise laua taga kohalike ja üle-eestiliste aktuaalsete teemade ja valupunktide üle, nagu näiteks kohalik elu või Euroopa Liidu püsivus. Arutelude oodatavaks tulemuseks, mida viivad läbi oma ala spetsialistid, on ühiskonnas kajastatavatele probleemidele lahenduste leidmine, vahendas Läänemaa osaluskohviku peakorraldaja Dan Taidla.

Osaluskohvik aitab kujundada noorte arvamust ning kujundab noori aktiivseteks ühiskonna liikmeteks. Läänemaa osaluskohviku aruteludest võtavad tänavusel aastal osa Karl Sprenk, Neeme Suur, Anni Kallas,  Rea Raus ning Liivi Ollino.

Üritus on suunatud aktiivsetele noortele vanuses 13-26, kes julgevad enda isiklikku arvamust avaldada ning oma seisukohtadele kindlaks jääda. Üritusele on oodatud ka noorsootöötajad, kohalike omavalitsuste juhid, õpetajad, koolijuhid ning poliitikud. Üritusel osalemine toimub eelregistreerimise alusel, mille lingi leiab Facebookist – Läänemaa Osaluskohviku ametlikult ürituselt või Läänemaa Noortekogu lehelt.

Igal aastal võtab Läänemaa osaluskohvikust osa vähemalt sada noort.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz