Haapsalu noortevolikogu juhib Karl-Edward Uibo

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Noortevolikogu juhatus

Haapsalu noortevolikogu uus juhatus Dan Taidla (vasakul), Karl-Edward Uibo ja Viktoria Joonasing. Foto erakogu

Haapsalu noortevolikogu valis uue juhatuse, volikogu uus esimees on Karl-Edward Uibo, aseesimeesteks valiti Viktoria Joonasing ja Dan Taidla.

„Loodan, et koostöö noortevolikogu ja teiste organisatsioonidega hakkab olema senisest parem. Soovime teha koostööd erinevates koostöögruppides ning esindada Haapsalu linna noorte huve,” ütles Haapsalu noortevolikogu uus esimees Karl-Edward Uibo.

Eelmisest koosseisust jätkavad noortevolikogu liikmetena Viktoria Joonasing, Dan Taidla, Viktor Romanov, Tailia Leer, Sten Raak, Maian Tohver, Karl-Edward Uibo, Jane-Riin Niit, Kairit Liiv, Jarita Maaria Rintamäki, Emma Katariina Paajanen ja Elis Aksli. Uueks liikmeks valiti Kärt Kurisman.

Isiklikel põhjustel astusid noortevolikogust välja Ketrin Puskar ja Liisa Truu.

Noortevolikogu istungeid peetakse tavaliselt Haapsalu noorte huvikeskuses. Põhimääruse järgi peetakse istungit vähemalt kord kuus ja need on avalikud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments