Reformierakonna linnapeakandidaat Haapsalus on Lauri Luik

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lauri luik arvo tarmula (2)

 Lauri Luik. ARVO TARMULA

Neljapäeval Haapsalu linnavalitsuses toimunud valimisprogrammi ja nimekirja esitlemise koosolekul kinnitas Reformierakond Haapsalu linnapeakandidaadiks riigikogu liikme Lauri Luige.

Luige sõnul on Reformierakonna visioon ehitada üles Haapsalu, mis on kasvava elanikkonnaga, kiirelt arenev ja maailmas tuntud kuurort, kus inimestel on hea elada ja kuhu soovivad külalised üle maailma tulla.

„Haapsalu tuleviku võtmeküsimus on meie elanikud- need, kes siin elavad ning need, keda soovime linna arengusse panustamas näha homme. Teema number üks on pöörata Haapsalu elanike arv kasvule. Reformierakonna programm on üles ehitatud just sellest lähtuvalt,” sõnas Luik.

„Selleks, et inimesed tahaksid Haapsalus elada ning oma peret kasvatada, peavad siin olema hästi tasustatud töökohad. Meie ülesanne on ettevõtjatele soodsate tingimuste loomine töökohtade siia rajamiseks. Seisame selle eest, et inimestel oleks aastaringselt Haapsalus hea elada ning turistidel põhjust linna külastada. Ridala ja Haapsalu peavad tulevikus moodustama hästi toimiva terviku. Kõigil Haapsalu elanikel, nii Panga külas kui kesklinnas, peavad olema võrdsed võimalused kaasaegsete ja kvaliteetsete avalike teenuste saamiseks ja taristu kasutamiseks.”

Luige sõnul on Reformierakonna nimekirjas mitmete eluvaldkondade esindajad, aktiivsed Ridala ja Haapsalu inimesed. Näiteks endine maavanem Sulev Vare, Ridala vallavolikogu esimees Olev Peetris, Ridala vallavolikogu liikmed ja ettevõtjad Reimo Nebokat ning Anti Ratas. Lisaks kandideerivad Haapsalu Linnamajanduse AS-i juhataja Urmas Koppe ja spordibaaside müügijuht Karel Möll, Asuküla Seltsi juhatuse liige Kädly Künnap, Maxima Eesti OÜ Haapsalu kaupluse juhataja Mari-Liis Pällo ning politsei- ja piirivalveametnik Jaanus Müür. Reformierakonna nimekirjas kandideerivad ka ettevõtjad Erki Teras, Rait Kikas, Caspar Vikkisk ja Urmas Naudre. Lisaks üliõpilased Olari Nebokat ja Karel Nappus, õmbleja Silvi Kurisman, kliendihaldur Erki Erik, stjuuard Janar Kuld ja ostuspetsialist Veiko Aasa ning kirikuõpetaja Kari Tynkkunen. Reformierakonna valimisnimekiri täieneb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
26 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ei saa
6 aastat tagasi

see mees küll linnapeaks, pole paremat ref 2 lihtsalt välja panna.

HPS
6 aastat tagasi

Ma müün oma “kuldmündi” ära, kui see mees saab linnapeaks!

?
6 aastat tagasi

Lauri, mis jaburust sa lasteaia hoovidega plaanid? Mees, sul puudub igsugune reaalsustaju. Kui tahad, et su oma lapsed reostatud liivakastis või lõhutud-soditud mängumaal mängivad, siis linnas neid jagub või avage oma hoovid, need niikuinii ka riigi rahadega ehitatud, kuid lasteaiad jätke rahule. Annaks inimestele mõustust, et sinusugused linna etteotsa ei saaks.

.
6 aastat tagasi
Reply to  ?

Lugesin seda Luige ajajoonelt. Sellise lolluse peale annab tulla, tundub et alahindasin oravaid. Pettumus.

no
6 aastat tagasi

See peaks isegi seadusega reguleeritud olema, et politseiametnikul ei tohi olla erakondlikku eelistust.

Reform
6 aastat tagasi

on ju muidu mõistlik erakond, aga need mündi ja kilekotijutud peletasid ikka valijad täiega eemale,aga eks aeg annab arutust

küsimus Müürile
6 aastat tagasi

Politsei-ja piirivalveametnik peab olema apoliitiline. Kuidas selline asi üldse lubatud on, et politseikapten erakonnanimekirjas kandideerib?

2013
6 aastat tagasi

Valimistel sai saadik 54 häält. Vähevõitu,et linnapeaks saada.

...
6 aastat tagasi

Mind näiteks see ei häiri, kas koguda kuldmünte või raha. Peaasi, et oleks ausalt teenitud. See lihtsalt üks raha paigutamise võimalus. Võib koguda ka pensionisambasse.

Ausalt
6 aastat tagasi

“Kuldmündi” Laurit ei pese enam puhtaks parim pesupulber või kogu jooksumaratoni ajal sadav vihm või sada sõnavõttu riigikogu puldist. Huvitav oleks teda, millele lootes Lauri Haapsalu linnapeaks kandideerib?

Ekre+liige
6 aastat tagasi

Terve see nimekiri on nali…