Lihula noorteturniiri võitis Pärnu Kalev

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

2007 turniir Lihulas_grupipilt sigrid vilta

Lihula turniiril osalenud mahtusid ühele pildile. Foto Sigrid Vilta

Lihulas peeti pühapäeval Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi korraldusel suvine jalgpallivõistlus 2007-2008 sündinud lastele. Võitja selgus, kui kõik klubid olid üksteisega mänginud. Lihula noorteturniiri võidukarika viis endaga koju Pärnu Kalev.

Viis võistkonda mängisid turniirisüsteemis kõik-kõigiga läbi ja see andis paraja koormuse. Mõõduka pikkusega mänguaeg tagas ka mängurõõmu, ennem kui väsimus oleks seda segama hakanud. Tore, et nii Lõuna-Läänemaa JK võistkondades, kui ka Pärnu Kalevis jooksid poistega võidu ka mõned jalgpallitüdrukud.

"Väga sobiv turniir. Meie poistele suur võidurõõm, tore oli jälle Lihulas mängida," sõnas võitjate treener Indrek Joost. 

Hõbemedalid teenis Läänemaa jalgpalliklubi ja pronksmedalid Saue jalgpalliklubi.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kahele võistkonnale jäid neljas ja viies koht.

Lihula noorteturniiril võistlesid sõbralikud võistkonnad. Kohtunik Silver Sepp ei pidanud kordagi taskust võtma kollast kaarti. Lisaks teenisid eriauhinnad veel kõikide võistkondade väravavahid ja need kolm tütarlast, kes vapralt päeva vastu pidasid.

"Suur tänu korraldajatele. Väga mõnus lasteturniir," ütles Läänemaa jalgpalliklubi pisikeste vutipoiste juhendaja Triin Vellemäe. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments