0

Politsei otsib Lääne-Virumaal lastekodust lahkunud tütarlast. Täiendatud: tüdruk on leitud

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

sabrina

Sabrina. Foto politsei

Täiendatud: Sabrina on leitud. Täna kontrollis noorsoopolitseinik aadressi Lääne-Virumaal Sõmeru vallas, kus tüdruk võib viibida ning leidis ta sealt. Sabrinaga on kõik korras, teatas politsei.

Politsei palub kaasabi selgitamaks nädalavahetusel Lääne-Virumaal Vinni vallas lastekodust lahkunud 14-aastase Sabrina asukohta.

Tüdruk lahkus laupäeva pärastlõunal, kella 16.30 paiku ega naasnud õhtul. Kasvatajad muutusid seepeale murelikuks ning palusid tüdruku otsimisel politsei abi. Esialgsetel andmetel võib tüdruk ringi liikuda koos meesterahvaga, kuid ei ole teada kuhu nad võisid suunduda.

Politsei suhtles Sabrina kasvatajate ja lähedastega, tüdruku isikukirjeldus on edastatud kõigile maakonna patrullidele.

Kasvataja sõnul on tüdruk varem ühel korral kodust lahkunud, kuid mitte nii pikaks ajaks ning tookord naasis ta iseseisvalt. Tüdrukul ei ole kaasas ka mobiiltelefoni, seega ei saa talle ei helistada ega tema asukohta positsioneerida.

Tüdruk on umbes 170 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehitusega ning tal on pikad heledad juuksed, tema kukal on kiilaks aetud. Lahkudes oli tüdrukul seljas beež jakk ja hall t-särk ning jalas mustad retuusid ja beežid tennised. Sabrinal oli samuti kaasas musta-valgekirju seljakott. Politsei palub kõigil, kes on Sabrinat näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, helistada numbril 322 2677 või hädaabinumbril 112.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz