0

Keskkonnaamet korraldab Läänemaal kaks matka

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Silma fotolaager Foto Marko Valker

Silma looduskaitseala. ARHIIV

Looduskaitsekuu puhul korraldab keskkonnaamet üle Eesti terve hulga matku, neist kaks on Läänemaal.

Sel laupäeval on linnuvaatlus Noarootsis Sutlepa merel. Õpitakse tundma vähelevinud vee- ja roostikulinde ning nende häälitsusi. Matkajuht Marko Valker. Koguminemine Saare matkaraja parklas kell 10, lõpp samas kell 13. Kaasa binokkel, jalga kummikud. Registreerimine: Marko Valker, marko.valker@gmail.com, 5667 8621.

Tuleval laupäeval, 20. mail on matk Puhtulaiul ja Laelatu puisniidul. Matkajuht Marje Loide. Buss väljub Haapsalu veekeskuse eest kell 10, tagasi Haapsalus kell 15. Registreerimine: Nele Sõber, nele.sober@keskkonnaamet.ee, 504 7219.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz