Paliveres algab jalgrattatee ehitus

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

palivere kapp jalgratas 201509

Palivere. ARHIIV

Esmaspäeval algab Paliveres jalgrattatee ehitamine, et liiklus oleks ohutum ja mugavam, teatas maanteeameti pressiesindaja Ursula Nõu. Jalgtee tuleb Palivere – Oonga maantee äärde, Kooli tänavast kuni Palivere tööstusalani, kokku umbes 1,5 kilomeetrit.

Tööde käigus ehitatakse ümber olemasolev amortiseerunud jalgtee ja rajatakse uus. Samuti ehitatakse ümber lõigule jäävad bussipeatused, rajatakse uued bussitaskud ja ooteplatvormid.

„Kuna tööd toimuvad suures osas väljaspool maanteed, siis autodega liiklejatele suuremaid takistusi ei ole, kuid sellegi poolest palub Maanteeamet arvestada ehitustöödest tulenevate piirangutega ja järgida liiklemisel ehitaja paigaldatavaid liikluskorraldusvahendeid,“ selgitas maanteeameti Lääne regiooni ehitusosakonna projektijuht Urmas Robam.

Töid teostab Lääne Teed OÜ, omanikujärelevalvet Infragate Eesti AS. Tööde kogumaksumus on 262 000 eurot. Tööde kestvus on kaks kuud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments