0

Kullamaa vald jagab sünnipäeval aumärke

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kullamaa vilikogu läbirääkimishääletus 071

Kullamaa vald jagab oma 25. sünnipäeva aastal aumärke tavalisest rohkem.

Sünnipäeva puhul kutsub vald üles esitama valla aukodaniku ja teenetemärgi saaja kandidaate. Ettepanekuid saab teha 19. maini. Aukodaniku tiitlit ja teeneteristi ei anta igal aastal välja, ütles Kullamaa vallasekretär Kersti Lipu. 15 aasta jooksul on aukodaniku tiitli saanud kuus, teenetemärgi 17 kullamaalast.

Kullamaa medali pälvis tänavu kaheksa inimest, sh vallavanem Jüri Ott ja raamatupidaja Aare Lauren. Vapimärgi sai 16 inimest, sh vallavalitsuse referent Lilith Raudsepp. Sama palju oli medali- ja märgisaajaid ka valla 20. sünnipäeval. „Meil on selline suhtumine, et tunnustust ei ole kunagi liiga palju,” ütles Kersti Lipu.

Oma 25. sünnipäeva tähistab Kullamaa jaanipäevanädalal 19.–24. juunil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz