Galerii: Haapsalu sotsiaalmajas tähistati mitmekesisuse päeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu sotsiaalmajas tähistati täna näituse, etteastete ja pannkoogisöömisega mitmekesisuse päeva.

Haapsalu sotsiaalmaja sotsiaaltöötaja Leili Mutso sõnul oli päeva tähistamise algataja Haapsalus tegutsev slaavi haridus- ja kultuuriselts Bõliina. Lisaks Bõliina naistele lisasid päevale mitmekesisust Rannarootsi muuseumi neljapäevamemmed ja Ridala valla pensionäride seltsing Elurõõm. Ettevõtmisele pani õla alla ka Lääne maavalitsus. 

Rannarootsi muuseumi direktori Ülo Kalm tegi kokkutulnute hulgas reklaami Rannarootsi muuseumile ja kutsus kõiki nädala pärast toimuvale jääräime päevale. Näidati ka muuseumi teaduri Jorma Fribergi kokku pandud videoklippi muuseumi tegemistest ning ennast näitasid neljapäeviti muuseumis käsitööd tegemas käivad neljapäevamemmed.   

Ridala valla pensionärid olid kaasa toonud käsitöönäituse, mis sotsiaalmaja koridoris üles pandi ja üles astus elurõõmsate daamide rahvatantsurühm. 

Päeva lõpetas ühine pannkoogisöömine. Leili Mutso sõnul võis ettevõtmist igati kordaläinuks pidada, sest sotsiaalmaja saali oli mitmekesisuse päeva tähistama tulnud üle 90 inimese. 

19. aprillil Eestis tähistatava mitmekesisuse päeva eesmärk on märgata ja väärtustada iga inimese tähtsust ja erakordsust. Päeva üks märksõnu on, et mitmekesisus on loomulik looduses ja inimeste seas – see teeb maailma põnevaks. Kuigi meie ümber on inimesi, kes pole täpselt samasugused kui me ise, oleme kõik ühtmoodi olulised ja vajalikud. 

Fotod Arvo Tarmula

Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula01 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula02 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula03 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula04 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula05 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula06 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula07 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula08 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula09 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula10 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula11 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula12 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula13 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula14 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula15 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula16 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula17 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula18 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula19 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula20 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula21 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula22 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula23 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula24 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula25 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula26 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula27 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula28 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula29 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula30 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula31 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula32 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula33 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula34 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula35 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula36 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula37 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula38 Mitmekesisuse päev sotsiaalmajas. Tarmula39

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
irwq
5 aastat tagasi

Aga pugelased on meeleheitel !

Natalja
5 aastat tagasi

Täname !

vallo
5 aastat tagasi

väga tore ja huvitav üritus oli

Diana.
5 aastat tagasi

Väga tore !