1

Haapsalus selgusid naiste korvpalli esiliiga finalistid

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

korvpall symbol

Haapsalus Wiedemanni spordihoones peeti eile Eesti naiste korvpalliliiga poolfinaalid. Finaalikoha said OSK ja Audentese SK, vahendas basket.ee.

Turniiri avamängus kohtusid OSK ja Narva PSK. Esimese veerandaja järel juhtis OSK kindlalt 23:7. Siis said narvakad oma mängu paremini tööle ja tulid järele. Poolajale mindi OSK eduseisul 38:22.

Kolmanda veerandi võitsid tallinlased 24:8 ja viimase Narva 24:8. Lõppresultaat 70:54 tagas OSK-ile koha finaalis. OSK eest viskas Mari Saarniit 19 punkti ja võttis 14 lauapalli. Pille-Riin Satsi tõi 17 punkti. Kaotajate parimad olid Anastassia Ptitsõna 13 punkti, seitsme lauapalliga ja Alevtina Jefremova 11 punktiga.

Teises poolfinaalis mängisid omavahel eelmise hooaja finalistid Audentese SK ja VARS.

Kaheksa mängijaga VARS võitles südikalt, kuid lõpus väsis. Võitjate parimad olid Kati Rausberg 21 punkti ja Triin Mitt 10 punkti ning 13 lauapalliga. Kaotajate parimad olid Aleksandra Komar 18 punkti ja Ksenia Zahharenkova 14 punkti ning 17 lauapalliga.

Täna kell 13 algab Wiedemanni spordihoones pronksmedalimäng Narva PSK ja VARSi vahel.

Finaalis kl 15 lähevad omavahel kokku OSK ja Audentese SK naised.

Eesti naiste korvpalliliiga on meistriliiga järel tugevuselt teine.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jaanus
Jaanus

Lp. ajakirjanik võiks juba aru saada, et ei ole sellist asja nagu naiste korvpalliliiga. Haapsalus on lihtsamalt öeldes esiliiga ja meistriliiga finaal käib juba Rapla ja Tallinna Ülikooli vahel. Ei ole ju nii keeruline hr. Õuemaa.

wpDiscuz