Lääne Elu laupäeval, 8. aprillil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0804001

Turistid võiksid jätta Nõvale miljoneid eurosid

Väikeses, alla 400 elanikuga Nõva vallas käib suviti puhkamas üle saja tuhande inimese.

Lavly Perling: Kender ei ole markii de Sade’iga võrreldav

Riigi peaprokurör Lavly Perling ei ole rahul sellega, et saririkkujad kollektsioneerivad tingimisi karistusi, tahab, et inimesed julgeksid Eesti õigussüsteemi usaldada, ja leiab, et Kenderi kaasust pole vaja üle tähtsustada. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments