Simple Express kolmekordistab väljumiste arvu Tallinna-Haapsalu liinil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 
1. aprillist hakkab bussifirma Simple Express teenindama reisijaid Tallinna ja Haapsalu vahel kolmel korral päevas. Pileti hinnad kõigil väljumistel algavad ühest eurost, teatas bussifirma.

Seni Tallinna-Haapsalu liinil mõlemal suunal üks kord päevas väljunud Simple Expressi sõitudele lisanduvad pärastlõunased väljumised nii Haapsalust kui ka Tallinnast, samuti lisandub hommikupoolne väljumine Tallinnast.

Simple Expressi kommertsjuhi Ott Arumeele sõnul on Tallinna-Haapsalu liinil reisijate huvi bussitranspordi vastu kasvanud, mistõttu soovib bussifirma pakkuda igapäevaste lisaväljumiste näol veelgi paremat bussiühendust. “Hea meel on tõdeda, et Simple Expressi poolt pakutavad väljumised Tallinn – Haapsalu liinil on reisijate poolt hästi vastu võetud. See tekitab ka meis kindlust ja soovi pakkuda veelgi suuremat valikut soodsaid reise”, selgitas Arumeel väljumisaegade suurendamise tagamaad.

Kui varem väljus Simple Express Tallinnast Haapsallu vaid kell 13.30, siis alates aprillist on võimalik reisida sel suunal ka kell 11.15 ja 15.15. Samuti lisanduvad Haapsalu – Tallinna suunal kell 17.30 väljuva reisi kõrvale ka 13.30 ja 16.15 väljuvad bussid. Alates tänasest on piletid uutele väljumistele juba müügis.

Sarnaselt teistele Simple Expressi reisidele algavad ka Tallinna-Haapsalu liinil sõidupiletite hinnad Simple Expressi väljumistele ühest eurost ning tõusevad järk-järgult nõudluse suurenedes. “Soodsaimad piletid neile sõitudele on saadaval Simple Expressi veebipoes ning neid saab kasutada ka juhul kui reisi alustatakse mistahes vahepeatusest”, selgitas Arumeel. Ta lisas, et ostes pileti veebikeskkonnast, ei ole Simple Expressi bussi sisenemisel paberpiletit vaja – piisab ka veebipoest soetatud pileti näitamisest oma nutiseadmes või isikut tõendava dokumendi esitamisest juhul, kui piletile on lisatud ka reisija nimi.

Bussireis Tallinnast Haapsallu kestab 1 tund ja 40 minutit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mari
6 aastat tagasi

Kui see aprillinali ei
ole,siis on tore uudis
küll!Kindlasti söidame
ja kogu perega.

tallinalne
6 aastat tagasi

ei saa mingit raudteed, RONG BUSSSID HAKKAVAD VARSTI SÕITMA,RONGI SGUSED MILLEL RATTAD ALL

priima
6 aastat tagasi

raudtee pilet peaks nüüd hakkama maksma haapsalu-tallinn ca 30 senti, siis on ehk konkurentsis raudtee

Rita
6 aastat tagasi

See on hea uudis. Bussireisijana hea tõdeda.