6

Kullamaal rünnati eakat naist

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

20. veebruaril kella 17 paiku tekitati Kullamaa vallas omavahelise tüli käigus valu 82-aastasele naisele, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment. Kahtlustatavana peeti kinni 37-aastane mees.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
aga
aga

einar ja jüri peaksid olema veidi vanemad, muidu küll poisid

Tibla
Tibla

Kreek oma pundiga jälle liikvel

.
.

Vaat kus lugu , elu hullem kui Rootsis !

x
x

Silla Pätt või?

Anonüümne
Anonüümne

Milleks või kellele sellised …..?

Herbert+ving
Herbert+ving

Kae õudu!

wpDiscuz