0

Leht: parvlaevandus sai pärast viperusi graafikusse

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Regula (urmas lauri)

Parvlaev Regula. Foto: Urmas Lauri

TS Laevade juhatuse esimees Kaido Padar kommenteeris laevaliikluse ülevõtmist määratlusega "Alati saab paremini" ja lisas, et Saaremaa Laevakompanii poolt polnud tunda mingit pahatahtlikku vastutöötamist, kirjutab Eesti Päevaleht.

„Praegu edeneb laevaliiklus graafikujärgselt,” kinnitas Padar eile. Saaremaa liinil sõidavad parvlaevad Hiiumaa, Ionas ja Harilaid. Hiiumaa liini teenindavad Regula ja St. Ola.

„Tormisem ilm ja sellest tingitud reisikatkestus tekitas enne uuele operaatorile üleminekut pikad järjekorrad, kuid koostöö senise vedaja, uue operaatori ja ministeeriumi vahel toimis ning inimesed said veetud nii kiiresti, kui ilmast tingitud viivitus võimaldas,” ütles majandus- ja taristuminister Kristen Michal laupäeval.

Ööl vastu laupäeva võtsid rohkem kui sada TS Laevade töötajat üle Väinamere laevaliikluse, paigaldasid sadamatesse uued piletimüügipunktid ja alustasid liinide käitamist. Reedel kell 13 katkes tugeva tuule tõttu laevaliiklus Virtsu-Kuivastu, Sõru-Triigi ja Ruhnu liinil. Parvlaevad Ionas ja Harilaid jätkasid sõite kella 18.45 paiku ning sõitsid öö läbi. Probleeme valmistas ka see, et laupäeva varahommikul Tallinnast hooldusest liinile jõudma pidanud laev Hiiumaa hilines päeva võrra.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz