Reio Engman sõitis end tänavu kolmandaks

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

motokross Reio Engman

Reio Engman. Arhiiv

Motokrossi hooajale on joon alla tõmmatud ning Lääne MK sõitjatel õnnestus Eesti meistrivõistlustel haarata ka poodiumikoht.

MX veteranide klassis kihutaval Reio Engmanil ei õnnestunud võistlussõitudes haarata ühtegi poodiumikohta, kuid kogutud punktisumma kergitas läänlase kolmandaks. Meistiks krooniti Heigo Lauren. Teise koha saavutas tänavu Andres Krestinov. Engmani sõnul sobisid talle tehnilisemad rajad Tartus Langel ning Lätimaal Dobeles, kus ta oma sõiduga rahule jäi.

Eesti karikavõistlustel külgvankrite hobi klassis saavutas teise koha Janek Soidla koos Krister Kindeliga. “Algselt oli meie koostöö keeruline, “ tõdes Soidla. “Krister oli harjunud suuremate kiirustega kui meil alguses oli. Hooaja lõpuks saavutasime korraliku hoo ja tiimitöö. Tänu heale koostööle jätkame Kristeriga võistlemist ka 2017 hooajal.”

Sügisene kestvuskrossi hooaega aga jätkub ning Läänemaa spordisõpradel on võimalik krossirattaid kihutamas näha 22.oktoobril, mil Kiltsi lennuväli võõrutab Haapsalu kestvuskrossi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments