0

Taebla jalgpallitüdrukud alistasid tähtsas mängus Tartu JK Welco

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

taebla jalkatydrukud

Eesti naiste rahvaliigas osalevale Taebla spordiklubile algasid play-off mängud võidukalt. 1/8 finaalis alistati Tartu JK Welco 3:1 ja lunastati pääse kaheksa tugevama hulka.

Kätlin Luur panustas võitu kaks ja Ingrika Tuulik ühe värava.

Naiste rahvaliiga on Eesti meistrivõistluste tugevuselt neljas liigatase. Taebla spordiklubi osaleb liigas väga noore koosseisuga, kõik mängijad õpivad alles põhikoolis. Naiskonda treenib Ulrika Tülp.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz