James Dalton Augustibluusil: mul oli imelik tunne, et ei tule hea kontsert, aga õnneks ma eksisin

Liina Valdre

liina.valdre@le.ee

IMG_20160806_153856010_HDR

James Dalton pärast kontserdi plaate müümas ja autogramme jagamas. LIINA VALDRE.

Kui Augustibluusi esimene õhtu lõppes linnusehoovis Nick Westi pöörase kontserdiga, siis laupäev jätkus raudteejaamas mõnevõrra rahulikumas rütmis.

Haapsalus jaamahoones astusid oma akustilise kavaga üles James Dalton USAst, 2injoy Saksamaalt ning Daniel Eriksen Norrast. Rahvast oli raudteejaama kogunenud palju – täis olid nii pingid, ning kuni ilm lubas, ka muruplats.

James Daltonile ei olnud see sugugi esimest korda Augustibluusil esineda. „Esimest korda ma mängisin Augustibluusil kolm aastat tagasi. Pärast toonast kontserdi kutsuti mind ka Jazzkaarele esinema,” rääkis Dalton, kes esimest korda Eestis sattus tegelikult juba kümme aastat tagasi.

Tänase kontserdiga jäi Dalton väga rahule. „See oli suurepärane, ma nautisin seda väga ja näis, et ka publik nautis. Enne kontserdi oli mul millegipärast imelik tunne, et sellest ei tule head kontserdi, aga õnneks ma eksisin,” märkis Dalton.

Lisaks Augustibluusil esinemisele on Dalton jõudnud siin ka paarile kontserdile. Eilsest õhtust tõi ta välja Tartu bluusibändi Cathouse Radio. „Nik Westi kontserdile ma jäänud, sest kui ma oleksin jäänud sinna, siis ma oleks veel läinud kuulama Compromise Blue'd ja kogu õhtu oleks väga pikaks veninud ning tänasest kontserdist ei oleks midagi välja tulnud,” lisas ta.

Tartu bluusimuusikutega paistavad Daltonil üldse head suhted olevat, sest kui küsida, et keda ta täna kindlasti näha tahaks, siis tõi ta esimesna välja Andres Rootsi nime.

Nii James Daltonit kui Daniel Erikseni on võimalik näha ka veel homme kui Eriksen annab kontserdi kuursaalis ning Dalton restoranis Soffa. Tasub kohale minna, sest näiteks pärast tänast Erikseni kontserdi kommenteeris nii mõnigi kontserdikülastaja, et ainuüksi juba selle mehe pärast tasus Augustibluusile sõita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments