0

Dirhami ja Haapsalu vahel sõitis jaht madalikule

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Eile kell 14.35 anti merepäästjatele teada, et Dirhami sadamast Haapsallu suundunud jaht on sattunud madalikule ning selle pardal olnud neli inimest olid sattunud merehätta. Merepäästjad jõudsid aluseni kell 15.17 ning kohe alustati abistamist. Kell 15.45 loksus jaht madalikult lahti ning merepäästjad aitasid jahi turvaliselt Haapsallu. Inimesed meditsiinilist abi ei vajanud, teatas politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri pressiesindaja Ruth Vilusaar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz