Einar Pärnpuu otsib tallu nooremat ja haritumat tööjõudu

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

Kullamaa volikogu esimees Einar Pärnpuu.

Einar Pärnpuu. Arvo Tarmula

Kullamaal Reinu-Einari talu pidav Einar Pärnpuu ütles Äripäeva ajakirjale „Põllumajandus”, et ettevõtte eesmärk on elus pidada, selleks on vaja aga nooremat ja haritumat tööjõudu.

Tuleval aastal 20-aastaseks saavas ettevõttes on kasutusel 1820 hektarit põllumaad, milles 1200 hektarit on ettevõtte oma. Ettevõte kasvatab teravilja, töötajaid on aastaringselt seitse, hooajaliselt lisandub paar praktikanti.

"Kui suunata pilk lähitulevikku, on eesmärgiks elus püsida, vähendada maksukoormust ning teha muudatusi tööjõu osas – see võiks olla noorem ja haritum,” ütles ta „Põllumajandusele”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karma võlg
6 aastat tagasi

Igalpool mujal hinnatakse ikka kogemust. Seal firmas kogemustega töötajad süüakse alandava käitumisega välja. Ennustan sellele omanikule sellise suhtumisega varsti pillide kotti panemist. Pill tuleb ikka pika ilu peale.

einoh
7 aastat tagasi

eks Einargi juba vanaks jäämas või koguni juba jäänud

Ohhh.......
7 aastat tagasi

Keskeakriis.

qw
7 aastat tagasi

Jälle üks, kes arvab, et noorus on voorus. Vana võib ka tark olla.

Õige
7 aastat tagasi

Kui omal ei ole, ehk siis mõnel töötajal, pärija ka nõnda……

vaadaku
7 aastat tagasi

taist või vietnamist, seal noort lapstööjõudu küllaga