0

Viies jalgpallivoor möödus läänlastele võidukalt

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jalka pilt

Läänemaa JK Haapsalu. Foto: arhiiv

Jalgpalli kolmanda liiga lääne tsoonis mängivad Läänemaa JK Haapsalu ja Lihula JK said viiendas voorus mõlemad suureskoorilised võidud.

Läänemaa JK Haapsalu võõrustas laupäeval Haapsalu kunstmuruväljakul liigatabeli viimast FC Lellet ja võitis 4:0. Läänemaa JK on viiest mängust võitnud neli. Ainus kaotus tuli tiitlipretendenilt Raplamaa JK-lt. Läänemaa JK on löönud viie mänguga 13 väravat, kuid lasknud endale lüüa vaid kaks. Seni on enda värava puutumatuna hoidnud ainult Raplamaa JK.

Läänemaa JK Haapsalu treener Aavo Tomingas ütles, et hoolimata Raplamaalt saadud kaotusest pole kolmanda liiga võidumõtteid maha maetud. „Ega üks kaotus määra,” ütles ta.

Tomingas lisas, et Läänemaa JK Haapsalu on saamas suvel lisajõudu, kui kaks mängumeest lõpetavad ajateenistuse. Ajateenija kohustusi täidavad praegu Raiko Tähhe ja Taago Kruuspan. Marek Korpe on vigastusest taastumas ja õigepea taas meeskonna juures. Mängus Raplamaaga vigastada saanud Aare Avila tahab Tominga sõnul väljakule joosta juba järgmisel laupäeval.

Pärast jaanipäeva lõppeb ründaja Andres Dobõšev-Proosväli laenuleping ja noor mängumees peab suunduma tagasi FC Flora U17 meeskonda.

Läänemaa JK hoiab liigatabelis 12 punktiga Lihula JK ees neljandat positsiooni. Läänemaa JK ees on Raplamaa JK, kellel on üks mäng vähem peetud. Juhib FC Nõmme United duubelmeeskond 15 punktiga.

Lihula JK võitis kodustaadionil JK Kernu Kadakat tulemusega 4:1. Tegemist oli Lihulale kolmanda võiduga. Liigatabelis asetab kolm võitu, 18 löödud väravat ja 12 endale lüüa lastud väravat Lihula viiendale kohale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz