Laupäeval toimub tornide linnuvaatluspäev (lisatud video)

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Linnuvaatlus (54) (1280x889) Tarvo Valker juhendab linnuvaatlejaid Haeska vaatlustornis. Foto: Urmas Lauri

Eesti Ornitoloogiaühing kutsub kõiki linnuhuvilisi laupäeval, 14. mail tornide linnuvaatluspäevale. Läänemaal on võimalus juhendajaga koos linde vaadelda Haeska ja Rumpo linnuvaatlustornis.

Paljudes vaatlustornides üle Eesti ootavad huvilisi juhendajad, et koos linde vaadata, kuid kõik on oodatud osalema ka omal käel. Selleks tuleb laupäeval minna vaid mõnda vaatlustorni, kirja panna kõik sealt kuuldud ja nähtud linnuliigid ning tulemused meile saata. Nii selgub Eesti linnurikkaim vaatlustorn.

Linnutorne külastada soovivad huvilised end eelnevalt registreerima ei pea.

Linnuvaatlust võib teha ka omal käel endale meeldivas vaatlustornis. Sel juhul tuleb vaatlustulemused edastada koordinaator Thea Permile laupäeval, 14. mail hiljemalt kell 18 e-postiga. Kirja tuleb panna vaatluse koht ja kellaaeg, kohatud liikide nimekiri, vaatlejate nimed või arv ning kontaktisiku telefon.

Läänemaa

Rumpo linnuvaatlusplatvorm

  • 14. mai, kl 6-12
  • Juhendajad: Hannele ja Alpo Koukila

Haeska linnuvaatlustorn

  • Kuupäeva: 14.mai, kl 6-10
  • Juhendajad: Helen Pikkat ja Tarvo Valker

Kui sul on binokkel, võta kaasa ja selga pane soojad riided.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments